#007 Tweedzakós robotok adás

Melyben lehull a lepel hőseink kilétéről, kerül szó vulkánokról és twitterezők által csiholt orkán erejű szelekről, nem értjük a Twitter Musicot, se a Graph Search-öt, se a BitTorrent Sync-et, ámulunk túlbonyolított Rube Goldberg-masinákon, üzengetünk a NASA-nak és lopakodós játékokkal játszunk.
Tweedzakós robotok
Tweedzakós robotok

13 thoughts on “#007 Tweedzakós robotok adás

 1. msh

  Androidos telefonon nagy kínlódással lehet ám titeket hallgatni, PC-is meg-megszakad, lehet újrakeresni, hogy hol maradt abba. iTunesban jobb az élmény? Esküszöm hordanám miatta az iPadet.

   1. msh

    Beépített böngészőben kattintok a beágyazott cuccra vagy a download linkre, egyforma. Valami Android hülyeségre gyanakszom. A PC-t viszont én sem értem.

    1. gazs

     és tuti nem ilyen bufferelési issue ugye. úgy szeretném ezt lezárni egy worksforme-vel, mert azt se tudom hogy kezdjek ennek utánajárni.

     1. Itunesszal nincs gondja, most hallgattam az elmúlt pár adást. Fogjuk arra, hogy reggel, munkába menet hallgattam T mobilnettel és eldobta a kapcsolatot.

      Technikai kérdés: mintha eltérő lenne az akusztika hármótoknál. Ilyenkor nem egy szobában ültök, hanem neten kapcsolódtok össze?

     2. pohlyferenc

      Három különböző szoba, három mikrofon a nagy közös Skype előtt ülve. Amúgy én androidos telefonon hallgatom magunkat, hiba nélkül. Nem lehet, hogy a streamelés a ludas?

  1. keltoman

   Nem teljesen értem még, hogy mi okozhatja. Viszont nem próbálnád meg egy androidos podcatcherben, hogy az le tudja-e normálisan tölteni?

 2. @pohly: köszi, közben már hallottam is az ötödikben, hogy Skype. @kelt: holnap kipróbálom, ígérem. vadásznom kell először egyet, mert a google listent is kinyírták. a szemetek!

 3. Én a tartalom miatt hallgatom a podcastot, nem igazán merült fel bennem kik és miért beszélnek. Vagy érdekes dolgokat hallok, vagy megszakítom a lejátszást.

  Csak az érdekesség miatt, vannak programozó szociológusok, konkrétan computational socical science a neve http://bit.ly/ZBffAu (ahogy vannak programozó bölcsészek is http://bit.ly/ZBflbg)

  A FB Graph Search kapcsán vhogy elsikkadt, hogy az a klasszikus question answering felelevenítése. A Google Knowledge Graph, Wolfram Alpha, True Knowledge vonal rokona, sőt a Bingben is tovább él a legendás powerset egy része. A Graph Searchnek igazán mobilon lenne értelme, amit a Yandex ki is próbált volna, csak az FB letiltotta (bővebben http://bit.ly/UsaHJK )

 4. msh

  Elnézést, elfelejtettem visszajelezni, hogy podcatcherben megy rendesen. Egyben végre tettem is fel egyet, amióta a Google Listen kimúlt, nem is volt a telefonomon.

 5. Pingback: #024 when the saints go marching in adás | Meti Heteor

Kommentszekció