#025. Amerikai variáns adás

Csokis android, jackcsatlakozós gomb, lóvátett újságírók, nyugdíjas rajzfilmrendező, vodkába menekülő finnek. Az ősz menthetetlenül elkezdődött, úgyhogy végre van miről beszélni.

Nem elég összeszedni a pénzt arra, hogy az ember megvegye a Jaguarját, arra is figyelni kell utána, hogy hová parkol vele. Ha például egy baromi nagy, nagyítólencseként működő épület alá, akkor elképzelhető, hogy a kocsi beleolvad a flaszterba. Különösen az kell gyanús legyen, ha az építész már korábban is megégette magát. Vagy mást.

Nokia Bounty, Bada Lottó Szelet, Mazsolás Firefox OS

Android+KitKat

  • Megvan az új, 4.4-es Android neve, úgy fogják hívni, hogy Kitkat. Pénz nem cserélt gazdát a Google és Nestlé megállapodása után, a csokiról már kicsit ritkábbak az információk.
  • Leárazták Gáspár telefonját. Akinek van csempész ismerőse Ámerikában,most 200 dollárért hozathat.

Jóska, levelet hozott a…

  • SMS-re cserélik a bélyeget Svájcban. Akinek jelent valamit a Kék Mauríciusz, az most biztos elmorzsol egy könnyet. Pedig lehet ám postatiszta SMS-eket is gyűjteni.
  • Lapzárta után érkezett, de kapcsolódik: “A Hibridlevél Kft. által bevezetett innovatív szolgáltatás lényege, hogy postai levél küldését teszi lehetővé a számítógépről, ezzel leegyszerűsíti és meggyorsítja a postai levélküldés folyamatát.” Na erre azért még rákérdezünk jövőhétre.

Aztabazmegdekínos

tumblr_ldhb8ub9Xc1qzpwi0o1_500

Mobiltelefonok

Magunk sem teljesen értjük, de kicsit jövőszagú

Programajánló

  • Hétvégén Főzdefeszt van. Aki most nekilát megtanulni olyan szavakat, mint komlózott meg felső erjesztésű, az csütörtöktől kimehet bölcselkedni.
  • Az adásból kimaradt, de lesz pneumobil verseny is. Na ezt el nem tudjuk képzelni milyen.

Kickstarter rovat

5 thoughts on “#025. Amerikai variáns adás

  1. eklerfánk simán van itthon is pékségben meg cukrászdában, az sztem tökre nem angolszász (és általában sokkal csinibben néz ki, mint az amúgy gyönyörű kitkathonlapon). és mézeskalács is van. nagyon szomorúak a google-nél, hogy a cronut c-vel kezdődik, vagy drága lett volna a jogdíj?

Kommentszekció