#166. Búcsús VR adás

Pom Pom és a Vesekivevő Okosfésű, mangaszelfi személyes adatokért, kézműves VR, Fitbit-kesergő, Vizio adatbalhé, Google űrfotó-eladás, IMdB fórumhalál, Bat Bot, potipornó és gépágyúval szúnyogra.

A Carnagie Mellon Egyetem kutatói olyan privacy beállításos appon dolgoznak, aminek van értelme. Senki nem akar több száz engedélyt átnézni, de ez részben automatizálható. És akkor nem lopja ki a szemünket a Meitu például.

Itt az összes Pom-pom. A Vesekivevő Okosfésű című apokrif nincs benne!

VR

Így néz ki a búcsús VR.

Közben Hugo Barra, a Xiaomi éléről a Facebookhoz ment VR-t csinálni.

Apróhirdetés rovat

Olcsó a Fitbit mérnök, most rúgnak ki 110 embert. Pedig úgy volt, hogy a fitneszkarkötő biznisz az működik. Ugyanitt: van nekik dizájneres limitált szériájuk, mert mostanában ki se szolgálják a klubban, akinek nincs.

A Google az űrfotós cégét adta el. Szép lassan skálázzák vissza a bizniszt.

A Vizio tévék adatot gyűjtöttek a tulajdonosaikról. Lassan már meg sem lepődünk rajta.

Csinos dolgok a végére

Irányítópult-pornó csoport a Flickr-en.

És végre van denevérrobot is.

8 thoughts on “#166. Búcsús VR adás

  1. pohlyferenc

   Én nem használtam Operát nagyon régen. Nyilván remek böngésző, amikor weboldalak használatáról van szó. A baj vele az elterjedtsége: egyrészt senki nem optimalizál rá, szóval a fejlesztők nem foglalkoznak azzal, hogy operán is jól nézzen ki az a webes szolgáltatás, másrészt nincs hozzá túl sok kiegészítő (de ezt inkább kérdezem, mint gondolom), azaz a weblap böngészésen túl nem sok mindenre jó. Viszont ha csak arra kell, akkor biztos jelentős értéket képvisel!

 1. moshi-moshi

  A vs.hu-nál ez nem releváns, de az esetleg kiderült, hogy az archive.org tud-e menteni .NET szájtokat a hülye javascript postback linkjeikkel? Nemrégiben írtam egy Chrome bővítményt ilyenre a Direkt36-nak, hát, mit mondjak, az volt a legbetegebb szkript, amit életemeben írtam, sehogy se lett belöle elegáns megoldás.

  1. Nem derült ki, de szerintem egy kérdést megér az IRC-jükön. Nagy hirtelen nem találtam semmit a dokumentációban, de az archivebotnak és a warriornak, ami a két eszközük van külön doksija is. Úgy nézem, elég sok mindenre van scraperük, ügyes gyerekek ezek.

 2. Re: chrome-döngölés. Szerintem ti atipikus júzerek vagytok, nekem sehogy se sikerül problémába belefutnom. A gépspeckóm nem valami hűdeha, AMD A10 Pro, 2.1 GHz, 8 giga RAM, meg SSD. Soha nincs bajom a chrome-mal, kivéve a régi IE-re kihegyezett céges oldalakkal. Arra tartok egy régi IE-t.

  Re: pebble. Én szeretnék ilyet. A céget ugyan lebombázták, de valami közösségi support van rá? Kézműves fontface-ekkel? Látok az ebayen Pebble 2-eseket is. Azok létezhetnek?

  1. Gyorsan ránéztem most, 20 tab van megnyitva, ami 25 processz és egy és 160 mega memória között esznek random mennyiségeket. Nem csak a krómmal van amúgy baj, a windowsos Netflix appban is van egy akkora memory leak, hogy csoda.

 3. Badfear

  Ferenchez lenne a kérdésem, hogy milyen Mi Boxot rendeltél? Nekem az újfajta 4K képes eszközükön gondolkodtam, de sehol se találtam meg, hogy kapható lenne.

Kommentszekció