Ennyi volt

Kedves hallgatók, és azok, akik valami tévedésből kifolyólag nézték is a podkasztot, véget ér a műsor. Több, mint tíz éve vettük fel az első adást. Az ilyen korú gyerekekben lassan cserélni kell a kettőstömegűt, a hasonló korú autók pedig már fejből tudják (sőt el is felejtették!) Petőfitől Az alföldet. Az utóbbit jól tették, annyi jobb Petőfi van.

Ferenc a továbbiakban a szólókarrierén dolgozik (Csúnya rossz majom és Láncreakció), Kelt Montaigne lépteit követve esszéista lesz (Rakasz). Búcsúkoncert, hosszas magyarázkodás és önmagunk ünneplése nem lesz. Köszönjük, hogy hallgattatok, ajánlottatok, hozzászóltatok, vitába szálltatok velünk.

TDL

18 thoughts on “Ennyi volt

  1. NDR

   Azt gondoltam, hogy egyszer, majd még összehoztok egy adást. Már biztosan nem. Nyugodj békében Kelt.

 1. Szabó András

  Azért az utolsó adás nem volt ennyire rossz.. Sajnálom, de köszönöm azt a kb. 6 évet, amit Veletek töltöttem.

 2. Gergely

  Sajnálatos. Kéne egy új podcast ami viszi tovább a Meti fáklyát. A neve lehetne a Meti címének szavai kezdőbetűinek megcserélésével Heti Meteor.

 3. Lukács Péter

  Hát, pedig szerintem a hűséges hallgató-közönség megérdemelné a búcsúkoncertet, hosszas magyarázkodást, és önmagatok ünneplését…

  Miért lenne ez olyan rossz?

  1. Cs. Gergő

   Már a kezdetektől (még egyetemistaként) hallgattalak titeket. Mindkét műsorkészítőt kedvelem/kedveltem, de ideológiai alapon Kelt közelebb állt hozzám. Nagyon fog hiányozni…

 4. Csaba

  Köszönöm, hogy megcsináltátok ezt a podcastot, sok sok éven keresztül nyújtottatok számomra tartalmas szórakozást. Kelt, nyugodj békében. Bár személyesen sajnos nem ismertelek, mégis hiányozni fogsz az életemből.

 5. Egy régi hallgató

  Kelt, Isten veled! Remélem odaát rengeteg érdekes, soksörös beszélgetés vár rád!

Kommentszekció