Készítők

A Meti Heteort most éppen ketten beszéljük tele:

Pohly Ferenc (FerencFerenc)

Szedlák Ádám (Kelt)

Korábban velünk tartott Körtesi Gáspár (Gazs) is, de ő egy ideje inkább nem akar podcastolni.

A magán e-mailjeinket kidobja a Google, megtaláltok Facebookon (csak az elsikkasztja a leveleket), továbbá van egy olyanunk is, hogy info@metiheteor.hu.

20 thoughts on “Készítők

  1. Szia!

   Többnyire kedden jelenik meg az új adás, estefelé. Kivételek előfordulnak - például ez a hét is ilyen volt - de igyekszünk tartani a keddet.

     1. gazs

      168 óra-szerűen fogod számolni hány napot csúszunk? 1 napja nem tudjuk, mikor kerül ki az eheti kaya ibrahi^W^Wpodcast

 1. Andras

  Szamomra egyre jobban tetszik a musor, bevallom az elso parat nem hallgattam meg, mert eleve hulyesegnek tartottam,hogy egy mar nem letezo musor cimet vettetek at, vagyis ket betu megcserelesevel. De a musor jobb mint az eredeti, ahol alig hangzottak el informaciok es felkeszuletlenek voltak az eloadok, de itt, olyan mintha a hirfolyam folyamatos lenne es nem akad el :) Es a temak is tok jol ossze vannak szedve itt az oldalon. Preciz munka! Ez bejott nekem. Szoval igy tovabb!

 2. Magdad

  Sziasztok, az aktuális adásban felvetett mobil adatforgalom problémára a megoldás: a UPC mobil - korlátlan nettel. Én nemrégen váltottam, és igen elégedett vagyok :)

 3. LoT77

  Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy a Magyarországon jelenleg hallgatottságban top10-esnek számító Keleten-Nyugaton Podcast miért nincs benne a kérdőívben! Üdv

  Gábor

Kommentszekció