#002 Az RSS Adyja adás

Elértük, hogy immár weboldalunk is van meg domain nevünk meg minden szépség és jóság. Témák:

 • Hókotrók frekvenciája : 160.650 MHz, valamint http://youarelistening.to/
 • Kocsis Máté FIDESZ kommunikációs igazgató leleplezte az Együtt 2014 cyberterroristáit, akik weboldalukkal úgynevezett cookie-kat helyeznek el a gyanútlan felhasználó böngészőjében, ezzel építve a Bajnai-adatbázist. Skandallum!
 • A GoPro akciókamera-gyár arra hivatkozva vetette le egy összehasonlító tesztben az ő termékét vesztesnek kihozó cikket a netről, hogy jogosulatlanul használták a cég védjegyeit, azaz a konkrét kamera nevét. Bénák.
 • Elindult a TESCO online bevásárló szolgáltatása, Kelt kipróbálta és elmesélte a tapasztalatait.
 • Hetedik születésnapját ünnepelte a Twitter.
 • Kelt nagyon szeretett volna beszélni a grafén nevű anyagról, mi meg hagytuk. Ez az az egy atomnyi vastag grafitlemez, ami nagyon szakítószilárd, viszont jól vezeti az áramot, szóval lesz majd belőle hajlékony kijelző meg nagyon könnyű sportkocsi.
 • Mekkora bizalomvesztés kíséri a Google Reader bezárását, avagy rábízzák-e az emberek hosszú távra tervezett adataikat a Google-re ezután? Például az újonnan indított mobilnotesz, a Google Keep kell majd valakinek? Om Maliknak nem, az biztos.
 • Viccesen azt mondhatnánk, téli akció van a Steamen: több száz játék mellett durván akciós például a Hotline Miami, a Faster Than Light, a Dinner Date és a Guns of Icarus.

7 thoughts on “#002 Az RSS Adyja adás

 1. Menyhért Gábor

  Nagyon magabiztosak vagytok, hogy háromjegyű számozást kezdtetek el :) Ezek szerint minimum 100 adást terveztek?

 2. Menyhért Gábor

  Tudjátok mi lenne nagyon geek? - Ha hexadecimális számozást alkalmaznátok :) #009 után következhetne a #00A adás

  1. pohlyferenc

   Tényleg jól hangzik, csak akkor át kell rendezni a cím szerkezetét, ha azt akarom, hogy pl. fájlrendszerben is jó legyen a sorrend - azaz előre kell tenni a dátumot. Megtanácskozzuk a többiekkel :-)

Kommentszekció