8 thoughts on “iTunes? Hamarosan…

 1. zoltanka

  Podcast RSS feedet nem tudtok addig irni? En nem az iTunes-t hasznalom, hanem a Downcast-et, oda jo lenne az is.

 2. dobisan

  Bennem felmerült még egy kérdés. Pontosan mikor fognak megjelenni a részek? Hétfőnként? (Első adás) Vagy Szerdánként? (Második adás) Vagy esetleg mivel nem heti hanem meti ezért rendszertelen lesz? :D

  De tényleg jó lenne tudni egy fix napot amit várhat az ember egész héten. :)

  Ja, van ám személyes véleményem is az adásról. Így szól:

  Tetszik a stílus. a második adásban volt egy rész amin röhögtem is szóval csak így tovább. Bár nem vagytok annyira lazák mint Józsiék. (Most mit vártatok kihez foglak hasonlítani titeket a címválasztásotok után? :P)

  Nem kell annyira túlspirázni szerintem. Legyetek lazábbak. :) (Persze ha alapból az életben is így beszél(get)tek akkor nem szóltam egy szót sem. :D)

  (túl(sok(lesz(a(zárójeles(rész.( :) )))))))

  1. pohlyferenc

   A fix nap azon fog múlni, mennyit kell vágni - hétfőn este vesszük fel, szerintem így a szerda reggel a reális, habár nekem jobban tetszene a keddi megjelenés.

   Lazaság: most kezdünk összeszokni, illetve adások kívül is kábé így beszélgetünk, nomeg szerintem angelday-ék sem voltak mindig annyira rutnisak :-) De nem védem a mundér becsületét, tényleg lazulnunk kell, ezt mi is érezzük.

  1. pohlyferenc

   Jogos, ezt én lustáztam el, pedig így még én magam sem tudom hallgatni a megszokott podcast-meghallgató-appomban. DE MOST MEGTÖRTÉNT! Besubmittáltam!! Innentől kezdve mérhetjük, mennyi idő alatt enged be az Apple.

Kommentszekció