#011 Leépített légiirányítók adás

Apple hívőség, a Yahoo vagyona és fegyvertára, elavult eszközök, amelyektől nem szabadulunk meg, Chromebook Pixel, bringás kütyük. Adás egy nappal Zuckerberg eljövetele előttről.

Monkey Light Pro

 • Kinek kell jogdíjat fizetnie a Nemzetközi Űrállomáson David Bowie-t gitározó kanadai űrhajósnak? És melyik modulban kell felvenni, ha nem akarsz csengetni?

10 thoughts on “#011 Leépített légiirányítók adás

 1. Menyhért Gábor

  @Gazs: Nem leszek valami aktuális, előre szólok: Elkezdtem nézni a Veronica Marsot korábbi ajánlásod után. Egy levegővel 12 rész :) nem mondtad, hogy ennyire addiktív a cucc :) Veszélyes ez a podcast, mindenesetre köszönöm neked, jó kis sorozat

 2. Menyhért Gábor

  Ami pedig a mai adást illeti: hogy értitek, hogy a medium.com nem kezeli az ékezetes karaktereket? Kipróbáltam, nálam jó. Mit csinálok rosszul? :)

  1. gazs

   mutass k?rlek linket. amit eddig l?ttam, az a v?g?n mindig ?gy n?zett ki. de lehet beleinnoválták, ez esetben dinamikusabbak a meetup.com-nál (ahol talán öt év volt ezt megcsinálni)

 3. effendi

  Sziasztok!

  Tök jó a műsor, de megkérném azt a nehézlégzésű, Verebes István díjas fújtatógépet, hogy ne a mikrofonba gázcseréljen, mert eléggé zavaró a folyamatos szuszogás. :-)

Kommentszekció