#015 Harminc százalékkal fényesebb adás

Ütvefúrás helyett fúrókalapálás, szuperhold, Atari cartridge időkapszulaként, Google Glass Wimbledonban, Instagram videón egy híres magyar segg, víztaszító spray és más űrtechnikák, komoly fényképező Jelly Beannel, feedreader-csokor, roamingdíj nélküli EU, meg az apró.
Instagramon megmozdul!
Instagramon megmozdul!

Kedves mindahányan, az egész napos internet outage (és a lesből támadó gyerekpocak-fájás) annyira elvette a kedvemet a kontentgyártástól, hogy ez itt most egy önmagában nehezen élvezhető, ám az adás hallgatását linkekkel támogató minimál-sónotesz lett, ennyi telt ki belőlem. Legyetek megértéssel!

11 thoughts on “#015 Harminc százalékkal fényesebb adás

   1. Erre szerinte már az adásban is mondtam, hogy hülyeség. Nem tetszik, nem nézed. Annyi jó dolog van a világba’.

  1. pohlyferenc

   Éppenséggel növekszik, a nyaraló szezon ellenére, nem is értem. Ez volt az eddigi leghallgatottabb adásunk. Szóval: nem látjuk.

   1. gazs

    Egyébként tippre az iTunes toplistára gondolhatsz, amin most valamiért a ratingek változatlansága ellenére hirtelen visszacsúsztunk. Pont annyira nézünk értetlenül, mint amikor az elején voltunk, fogalmam sincs mi alapján rangsorol

 1. msh

  Nagyon jó volt ez is, sosem voltam podcast függő, de amióta a meti heteort, mint kapudrogot kipróbáltam, azóta csak ilyet hallgatok. Autóban, rádió helyett is. A személyes történetek is nagyon bejöttek : )

 2. attila415

  “Erre szerinte már az adásban is mondtam, hogy hülyeség. Nem tetszik, nem nézed. Annyi jó dolog van a világba’.”

  Ja, csak kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi (Heti Meteor)

 3. Basszus, ez gaz. En ekezet nelkul irok, es iphone-n olvasok rss-t. Oregszem…. ez nagyon gaz hogy toletek kellett megtudnom:) Azt szeretnem ha a musor sokkal feelgood-abb lenne a jovoben:P

Kommentszekció