#201. Szabadsajt adás

Trükkösen a jövő hétre halasztottuk a 200. adást, hogy most inkább Dudás Gergővel, az Index korábbi főszerkesztőjével beszélgessünk projektjéről, a Politis.hu-ról, ami egy előfizetéses hírújság lenne, ha összejönne rá az Indiegogón kampányolt 300 millió forint. Ebből persze lett magyarsajtó, meg újságírásszerepe, meg sajtójövője.

Magyarázom a bizonyítványomat

Igen, kedves felháborodott hallgató, elsikkasztottuk a kétszázadik adást. Jövő héten visszaadjuk, becsszó. Az visszatekintős, önmagunkat felülvizsgálós lesz, előtte viszont volt alkalmunk beszélni Dudás Gergővel a Politis.hu kampányról, és hát hülyék lettünk volna kihagyni. Önköldöknézés, magyarsajtó, miegymás.

Olvasnivalók

A mókás adásnapló most elmarad, ez tényleg egy beszélgetés volt. Hallgassátok meg!

5 thoughts on “#201. Szabadsajt adás

  1. Végszóra reagálva: Egy részletben hallgattam meg az adást, utána rögtön elő is fizettem. A személyes véleményem pedig az, hogy az indiegogo nem megfelelő platform egy magyar nyelvű újság előfinanszírozásához. Több indok mellet már azért sem, mert angol tudás nélkül nekem sem lett volna bizalmam vigig vinni a támogatási folyamatot. Az adás előtt semmit nem tudtam Dudás Gergőről, de ez alapján bizalmat szavaztam neki.

    1. pohlyferenc

      Érdekes, amit mondasz, én nem gondoltam rá, pedig tök jogos! Az Indiegogo legalábbis szűkíti a potenciális felhasználk körét. A projekt mentségére legyen mondva, hogy nincs igazán magyar alternatívája. Illetve van, de annyira ismeretlen, hogy szerintem senki nem bízná rá a pénzét. Viszont szuperklassz, hogy előfizettél! Én is, Kelt is előfizettünk, szeretnénk egy ilyen újságot. Ha esetleg most nem valósul meg, majd megvalósul 2018-ban később. Valahogy máshogy.

Kommentszekció