Újraindul az élet (programajánló)

Érzitek, kedves hallgatók, hogy ahogy lassan szeptemberül - völgyben a kerti virágok -, úgy lesz egyre több érdekes program? A nyári punnyadásnak annyi, még egy uccsó sört fel lehet bontani a napozószék karfáján, de aztán vége. Van viszont pár program cserébe, ahová szerintünk érdemes elnézni a közeljövőben.

Budapest Game Developers Group - augusztus 28-án este fél nyolctól a Ustream irodájában mobilos játékokról és az ázsiai piacról lesz szó. Ingyen van, menő a téma, kell-e több biztatás?

Cryptonite: ember a gép ellen - a HACK-ben - ez a budapesti hackerspace - augusztus 29-én pénteken este titkosításról lesz szó. Lehet kézzel, géppel, csodavassal. Lesz jövőbenézés is.

HMC: Design Thinking - a Hot Marketing Club estjén tervezésről, prototipizálásról és UX-ről lesz szó szeptember másodikán.

Budapest New Tech Meetup - este lőn s reggel, szerdán (szept. 3.) Newtech lesz - disclosure: szervező vagyok - és például Efi, a hazai 3D-nyomtatás pápája fog beszélni. Ott a helyed.

Frissítve Budapest Science Meetup - Sebestyén Razor Endre itthon van és elő fog adni szeptember 11-én. Rákról, de az mindegy is. Endrét szeretjük. Továbbá lesz sebészrobot is.

Frissítve Green Meetup - szeptember 11-én a zöldségekről fognak beszélni első alkalommal a Grundon. Egy előadás látszik, az egy önfenntartó házról fog szólni. Menő-e?

Open Knowledge Meetup - minden listába kell egy sötét ló. A szabad tudás meetup még csak most indul, az első alkalmon, szeptember 15-én önmagukat fogják definiálni.

NLP Meetup - szeptember 25-én a mozgószabályt is megizzasztó természetesnyelv-feldolgozás - vajon jól írtam-e (jól. a szerk.) - meetupon a Közbeszerzés.ceu.hu-ról és a Trendminerről lesz szó. A nyelvfeldolgozás szexi, nem unalmas számokról szól. ;)

Kimaradt bármi? Jöhet kommentbe.

Kommentszekció