#003 Április húsvétja adás

Bolondok napja, kalandjáték Excelben, világlassító kibertámadás, killer drónok, Uncanny Valley, új Flipboard, Summly- felvásárlás, noname okostelefonok, nyereséges Blackberry, no-contract T-Mobile és gyors magyar gépelés iOS-en

A hangminőség még csapnivaló, de van remény, dolgozunk a megfelelő hardver és sávszélesség beszerzésén. A Skype is csapnivaló, de azon dolgozzon inkább a Microsoft. A hangulatunk azonban remek, mert ez az adás már olyasmi lett, amit elképzeltünk magunknak. A podcast további cifraságai (iTunes hozzáférés, logó, miegyéb) pedig készülnek, készülnek. Ja, és erről beszéltünk:

3 thoughts on “#003 Április húsvétja adás

  1. iOS gyors ékezetek: telefonon nem megy, iPad-en igen. Az o és u karaktereknél a balra és jobbra fel swipe hozza a rövid és a hosszú öőüű karaktereket is.

  2. Ez már iOS 4 óta elérhető, és csak iPad-en működik. Nagyon könnyű megszokni. Annak azért nagyon örülnék ha a telefonon is engedélyeznék. Vagy ha már beállítottam, hogy magyar billentyűzetet használok, akkor legalább ne ajánlja fel azokat a karaktereket a nyomvatartós popup menüben, amik nem magyar karakterek.

    Egyszer hozzákapcsoltam egy bluetoothos billentyűzetet az iPad-hez de ez a felfelé swipe annyira berögzült már, hogy a fizikai billentyűzeten is úgy akartam ékezetes karaktert írni, hogy felfelé swipe-oltam. :-) Eléggé összezavarodtam.

    Leszedtem a HuKey - Magyar iPad billentyűzet appot is teszt gyanánt (persze akkor amikor épp ingyenes volt) de annyira hozzászoktam már a beépített billentyűzethez, és a swipe-os íráshoz, hogy sokkal lassabban tudtam csak gépelni rajta.

Kommentszekció